Skip to main content

Strategie Social en Content

Bouw relaties op met je publiek door middel van een uitgebreide sociale media-strategie die zich richt op kandidaten en waar ze zich bevinden. De datagestuurde oplossingen van Radancy zijn gebaseerd op marktintelligentie, innovatie en creativiteit om diepere verbindingen met kandidaten te maken door middel van rijke, dynamische ervaringen.

 • Creatie van strategie en kanaal

  Ontwikkel een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en bij je behoeften op het gebied van talentwerving. Onze Social en Content strategieën spitsen zich toe op doelstelling, mensen, platforms, proces, aanwezigheid, betaald en prestaties.

 • Planning en maken van content

  Houd het publiek betrokken door middel van regelmatige content die interactie en belangenbehartiging kan inspireren. Ons contentkader streeft ernaar om de manieren waarop we bewustzijn, waarderen en actie stimuleren, te maximaliseren.

 • Communitybeheer

  Radancy biedt oplossingen voor schaalbaar communitybeheer om de ervaring van kandidaten in elke fase van hun reis te verbeteren.

 • Merkbewaking voor socials

  Begrijp de markt en het klantsentiment van jouw carrières, producten en diensten met onze sociale luisterservice.

 • Betaalde sociale media en targeting

  Gebruik betaalde sociale media en targeting om content aan jouw doelgroepen aan te bieden op het moment dat dit de meeste impact heeft.

 • Belangenbehartiging door werknemers

  Vergroot de reputatie van je merk, inspireer mensen en haal divers talent binnen door werknemers en leidinggevenden te laten spreken op sociale platforms.

Back to top