Skip to main content

Recruitmentwebsites

Dit is het middelpunt van uw wervingsstrategie: uw carrièresite die slimmer wordt van iedere interactie met kandidaten, waarbij AI en machine learning worden gebruikt om de content te personaliseren en marketingstrategieën te automatiseren. Beheer uw site met de mogelijkheid om nieuwe pagina’s te bewerken en te publiceren via onze CMS-functie. Maak gebruik van de intelligentie van ons uniforme platform voor het creëren van een ruime, merkgerichte zoekervaring voor vacatures ,die verbindingen creëert die het verschil maken.

 • Vacature-aanbevelingen

  Geef relevante vacatures weer op basis van eerder surfgedrag, geavanceerde zoekfunctionaliteiten, skills en interesses en recent bekeken of opgeslagen vacatures.

 • Optimale zichtbaarheid

  Maximaliseer de zichtbaarheid van je bedrijf en vacatures met geautomatiseerde SEO, remarketing-technologie, social sharing tools en uitgebreide contentimplementatie.

 • Kwaliteit van je kandidaten

  Motiveer de beste interne of externe kandidaten door belangrijke pullfactoren te communiceren met Advanced Job Descriptions, een site voor interne mobiliteit en geïntegreerde content.

 • Datagestuurde inzichten

  Gebruik benchmarks, best practices en machine-learning om gepersonaliseerde sitecontent en andere communicatie te maken op basis van gebruikersgedrag, locatie en functiecategorieën.

 • Internationale oplossing

  Kies voor een meertalige werkenbij-site, versterkt door taalspecifieke functies voor het zoeken naar vacatures en specifieke sitenavigatie voor een consequente merkervaring.

 • Content Management
  Systeem (CMS) Mogelijkheden

  Beheer de content op uw carrièresite met de mogelijkheid om nieuwe pagina’s te maken, content secties te bewerken en te beheren wanneer pagina's worden gepubliceerd om aan al uw wensen te voldoen.

1000+

Klanten

550+

Carrièresites

1 miljoen

Bezoekers per Dag

100 miljoen

Sollicitanten per Jaar

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

VRAAG EEN DEMO AAN
Back to top