Skip to main content

Carrièresites

Het middelpunt van je wervingsstrategie: een carrièresite met een merknaam die slimmer wordt bij elke interactie met een kandidaat, waarbij AI en machine learning worden gebruikt om content te personaliseren en marketingstrategieën te automatiseren. Maak gebruik van de verbonden kennis van ons uniforme platform om een rijke, merkgerichte zoekervaring te bieden die ervoor zorgt dat elk contact telt.

 • Vacature-Aanbevelingen

  Geef relevante vacatures weer op basis van eerder surfgedrag, geavanceerde zoekfunctionaliteiten voor vacatures, afstemming van functievaardigheden en recent bekeken of opgeslagen vacatures.

 • Datagestuurde Inzichten

  Gebruik branchebenchmarks, bewezen best practices en machine-learning om gepersonaliseerde sitecontent te leveren en geïnformeerde marketingcommunicatie op basis van gebruikersgedrag, locatie en functiecategorieën van interesse.

 • Kwaliteit van de Kandidaat

  Stimuleer meer gekwalificeerde interne of externe kandidaten door belangrijke beslissingsfactoren te communiceren, zoals vaardigheden die nodig zijn om een functie succesvol te vervullen, een bedrijfscultuur met geavanceerde functiebeschrijvingen, een site voor interne mobiliteit en geïntegreerde content.

 • Optimale Blootstelling

  Maximaliseer de zichtbaarheid van je bedrijf en open vacatures met geautomatiseerde SEO, remarketing-advertentietechnologie, tools voor het delen van social media en uitgebreide contentimplementatie die de betrokkenheid stimuleert.

 • Wereldwijde Oplossing

  Bied een meertalige carrièresite, versterkt door taalspecifieke functies voor het zoeken naar vacatures en sitenavigatie om kandidaten een consequente merkervaring te bieden.

1000+

Klanten

550+

Carrièresites

1 miljoen

Bezoekers per Dag

100 miljoen

Sollicitanten per Jaar

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

VRAAG EEN DEMO AAN
Back to top