Skip to main content

Ons Leiderschap

Matt Lamphear Executive Vice President, Digital Products & Strategy

Matt Lamphear

Als Executive Vice President, Digital Products & Strategy, stuurt Matt Lamphear productinnovatie en -strategie van Radancy aan. Matt is verantwoordelijk voor de digitale groep van Radancy, waaronder Radancy Labs, het Digital Strategy-team, de Product & Innovation-teams, de Product Marketing Managers en de Sales Engineers. Matt heeft intensief contact met klanten, met de wereldwijde ontwikkelingsteams en met vertegenwoordigers van andere HR-technologiebedrijven. Deze manier van werken stelt hem in staat onze R&D-initiatieven optimaal te laten bloeien, om ons zo te blijven onderscheiden in de markt. Ook speelde Matt een belangrijke rol in het traject dat Radancy van recruitment advertsing agency heeft getransformeerd naar een wereldwijd technologiebedrijf gespecialiseerd in talent acquisition.

Voorafgaand aan zijn huidige functie werkte Matt negen jaar als Radancy's Vice President Product Development, in welke rol hij verantwoordelijk was voor onze productontwikkeling. Matt, gevestigd in Chicago, begon zijn carrière bij Radancy in 1994 als stagiair en maakte al snel de overstap naar fulltime account professional. Tijdens zijn loopbaan bij Radancy was hij ook Senior Product Manager, Project Manager en Account Director.

Matt behaalde zijn MBA (aan de Kellogg School of Management van Northwestern University) met de focus op marketing en organisatiegedrag en behaalde een bachelor diploma in de Bedrijfskunde (aan de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign).

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Back to top