Skip to main content

Ons Leiderschap

Jahkedda Akbar Mitchell Vice President of Insights and Innovation, Radancy Labs

Jahkedda Akbar Mitchell

Als Vice President Insights and Innovation bij Radancy Labs onderzoekt Jahkedda Akbar Mitchell de impact van schommelingen op de arbeidsmarkt, veranderingen in beleid en samenleving en ontwikkelingen op het gebied van technologie. Aan deze holistische kijk voegt ze een diepgaande analyse van onze netwerkgegevens toe om zo te komen tot unieke oplossingen voor onze klanten en innovaties voor het softwareaanbod van Radancy.

Tijdens haar zeven jaar bij Radancy heeft Jahkedda verschillende functies bekleed op de afdelingen Klantontwikkeling, Digitale Strategie en Verkoop. In die rollen heeft ze diverse websites opnieuw vormgegeven, Employer Brand Activation voor werkgevers geïnitieerd en meerdere creatieve- en mediacampagnes uitgezet. Niet alleen heeft ze op professioneel vlak geïnvesteerd in de uitdagingen en successen van haar klanten, ook op persoonlijk vlak denkt Jahkedda graag mee; zo bedacht ze de naam voor het eerste kind van een van onze klanten!

Jahkedda heeft een BA in de Psychologie (van Pace University) en een MPA in openbaar en non-profit management en beleid (van NYU Robert F. Wagner Graduate School of Public Service).

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Back to top