Skip to main content

Ons Leiderschap

Coniah Adebayo Director of Marketing

Coniah Adebayo

Coniah Adebayo is een media- en merkexpert die is gespecialiseerd in social visibility en merken overtuigen van de kracht van authentieke verhalen. Ze heeft gewerkt aan het identificeren van mediaruimte en programmering die multiculturele doelgroepen bedienen via geïntegreerde marketingcampagnes. Coniah heeft een echte passie voor inspirerende ‘action through messaging’.

Haar carrière begon zij in Washington D.C. als crisis woordvoerder die de online reputatie van merken beheerde door middel van social monitoring, SEO en community beheer. Haar focus verschoof naar de geïntegreerde media, waar ze als senior strateeg het Toyota-mediateam ondersteunde en ook tv- commercials, digitale media, print, evenementen en sociale campagnes plande. Ze kwam in 2018 bij Radancy in dienst als Media Director van het Boeing-account en gaf leiding aan een team van performance media-analisten, social strategen en metrics-analisten.

Coniah begon haar huidige rol als marketingdirecteur in 2020, waar ze sinds die tijd de strategie en uitvoering van wereldwijde brand activations beheert, relaties onderhoudt met onze mediapartners en tevens ook fungeert als eindeverantwoordelijke voor Radancy’s contentmarketing.

Oplossingen waar je op kunt rekenen. Perspectief dat je nodig hebt. En resultaten die je verdient.

Connect met ons
Back to top