Skip to main content

EVP, Merk- en Creatieve Ontwikkeling

Activeer je volledige employer brand op ons uniforme platform met dynamische ervaringen van kandidaten en werknemers. Van een simpele creatieve opfrisbeurt tot het bouwen van iets nieuws, onze merkdeskundigen putten uit onze netwerkgegevens en branche-inzichten om employer brand-strategieën, berichten en uitvoeringen te leveren die via elk kanaal contact leggen met de juiste talenten.

 • Merkontwikkeling

  Ontdek nieuwe kansen door middel van diepgaand onderzoek dat het unieke karakter van je organisatie vastlegt en bouw een Employer Value Proposition (EVP) en een strategie als basis voor het overbrengen van je merk.

  Lees Meer over Merkontwikkeling
 • Doelgroepen

  Maak gebruik van de inzichten van ons uniforme platform om je communicatiestrategie aan te passen en gespecialiseerde kandidatenpools te bereiken - van interne mobiliteit tot kritische segmenten zoals het leger of het onderwijs, tot beroepscategorieën zoals technologie.

  Lees Meer over Doelgroepen
 • Creatieve Ontwikkeling

  Breng je merk tot leven met innovatieve, creatieve en technologische oplossingen die je stem versterken, je cultuur weerspiegelen en kandidaten tot actie aanzetten.

  Lees Meer over Content en creatieve communicatie
 • Sociale en Contentstrategie

  Versterk de stem van je merk en trek nieuwe doelgroepen aan met datagestuurde contentmarketingstrategie die gesprekken op gang brengt en je met het juiste talent in contact brengt.

  Lees Meer over Social strategieeny

Oplossingen waar je op kunt rekenen. Perspectief dat je nodig hebt. En resultaten die je verdient.

VRAAG EEN DEMO AAN
Back to top