Skip to main content

Ons Leiderschap

Sherry Jacobson Executive Vice President

Portrait of Sherry Jacobson

Uitvoerend vicepresident Sherry Jacobson heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bevorderen van Radancy's samenhangende cultuur die getalenteerde professionals beloont die gedijen bij het ontwikkelen van de communicatieoplossingen van de toekomst. Hij is verantwoordelijk voor de markt in New York. Erkend voor haar ondernemers-, management- en interpersoonlijke vaardigheden door haar klanten en collega's, wordt Sherry erkend voor het vaststellen van nieuwe standaarden in wervingsadvertenties. Ze heeft een ongeëvenaarde reputatie voor het aangaan en onderhouden van relaties met Fortune 100-bedrijven die meer dan 25 jaar beslaan.

Het werk van Sherry heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de EMA Creative Award, CEA, Golden Harvey Nursing Award en EMA Radio Creative for Military and Student Enrollment. Als lid van AHHRA-NYC, ASHHRA, SHRM en HR / NY, is ze momenteel ook bestuurslid van het Institute for Healthy Ageing; Co-voorzitter van het Fonds voor onderzoek naar ovariumkanker; en voorzitter van de adviesraad van de Leinhard School of Nursing en het College of Health Professions aan de Pace University.

Met een passie voor non-profit en gemeenschapsbereik, leeft Sherry Radancy's unieke filosofie die sociale verantwoordelijkheid en loyaliteit beschouwt als een basis voor groei. Ze heeft een B.A. in psychologie van Hofstra University en studeerde experimentele psychologie aan The New School in New York City.

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Back to top