Skip to main content

Ons Leiderschap

Russell Miyaki Senior Vice President, Creative Services

Potrait of Russell Miyaki

Russell Miyaki, Senior Vice President, Creative Services leidt Radancy's wereldwijde team van creatieve en merkontwikkelingsprofessionals. Russell, een hands-on creatieveling, gebruikt zijn gerenommeerde talenten om Radancy te leiden naar de volgende generatie digitale, sociale en mobiele oplossingen voor onze wereldwijde klanten. Zijn visie, passie en ongeëvenaarde toewijding aan innovatie is de drijvende kracht achter ons huidige en toekomstige creatieve aanbod.

BVoorafgaand aan zijn huidige functie was Russell Vice President, National Digital Creative Director en leidde hij de ontwikkeling en creatie van innovatieve en baanbrekende initiatieven voor klanten. Hij wordt beschouwd als een van Radancy's gewaardeerde visionairs en is de oprichter en mede-leider van de denktank van het bedrijf, bekend als Radancy Labs, die het bedrijf helpt om voorop te blijven lopen op het gebied van nieuwe media-oplossingen en trendindicatoren voor talentverwerving.

Russell werkt voor een bedrijf dat verandering omarmt, denkt altijd vijf stappen voor op wat klanten nodig hebben en zet zich in om consistent uitstekend werk te leveren. Hij studeerde beeldende kunst en reclamedesign aan The Art Institute of Colorado en gedijt goed in onze gediversifieerde en progressieve cultuur.

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Back to top