Skip to main content

Ons Leiderschap

Lynda Harden COO, Global Delivery

Lynda Harden

Lynda Harden is rechtstreeks verantwoordelijk voor de levering van diensten van Radancy. Lynda leidt de teams voor mediaoplossingen, productondersteuning, engineering en productontwikkeling van Radancy, evenals de creatieve en ontwikkelingsstudio's van het bedrijf.

Voorafgaand aan haar huidige functie was ze EVP, Global Operations, na de functie van Senior Vice President, Professional Services. Ze wordt erkend voor het bouwen van digitale leveringsfuncties, het ontwikkelen van productservice-activiteiten en het faciliteren van de centralisatie van het shared service-model bij Radancy. Eerder in haar loopbaan bij Radancy was ze Senior Vice President Creative Services, Vice President bij Monster, Director Interactive Development en Account Manager.

"Geef nooit op voordat het goede je beter is en het betere je beste", is Lynda's mantra. Ze helpt bij het definiëren van de kenmerken van de cultuur van Radancy: het enthousiasme om verandering te omarmen, passie voor kwaliteit en een intense trots op extreme klanttevredenheid. Lynda is project management professional (PMP) en heeft een BBA van Keene State College in New Hampshire, waarbij ze haar focus op bedrijfskunde combineerde met minors in communicatie en economie.

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Back to top