Skip to main content

Ons Leiderschap

Caio Infante Regional Vice President, Brazilië

Caio Infante

General Manager van Brazilië Caio Infante is bezig het merk Radancy stevig te verankeren op de Braziliaanse markt en een reeks krachtige en evoluerende technologieën voor talentverwerving te implementeren. Naast het vergroten van het marktaandeel van Radancy in Brazilië, zorgt hij ervoor dat wereldwijde klanten in zijn regio hoogwaardige klantenservice ontvangen terwijl hij de dagelijkse activiteiten van het kantoor beheert.

Met meer dan 17 jaar ervaring heeft Caio een sterke achtergrond in bedrijfsplanning en strategie, marketing, talentverwerving en management. Voordat hij bij Radancy in dienst kwam, werkte hij bij reclamebureaus in São Paulo in Brazilië en Sydney in Australië. Caio maakte deel uit van het start-upteam van de Latijns-Amerikaanse vacaturesite Trabalhando.com, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop en marketing en voor het opbouwen van langdurige klantrelaties. Daar klom hij op naar de functie van Country Manager. Onlangs leidde Caio teams bij Catho.com, de grootste carrièresite van Brazilië. Hij is een grote fan met passie voor technologie en verbindt zijn klanten met het beste talent.

Caio heeft een BA in reclame en marketing van Escola Superior de Propaganda e Marketing, dat algemeen wordt beschouwd als de beste reclameschool van Brazilië. Hij behaalde ook een MBA in International Management aan de University of Technology in Sydney, Australië.

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Back to top