Skip to main content

Merkontwikkeling

Een netwerk bouwen dat verbindingen creëert.

Je employer brand is een strategisch platform en de basis van je creatieve berichten en de verschillende manieren waarop mensen jouw merk ervaren. Samen met de merkdeskundigen van Radancy krijg je inzicht in je specifieke doelstellingen en maatstaven voor succes. We verzamelen en analyseren kwantitatief en kwalitatief onderzoek om een strategie op te bouwen die jou met je kandidaten verbindt via interessante, relevante berichten en ervaringen.

Bekijk ons werk
  • Het fundament bouwen.

    Het begint met een Employer Value Proposition (EVP), het belangrijkste onderdeel van je employer brand. De EVP is de rode draad die de acties van je organisatie verbindt met de werkervaring - het afstemmen van wat je zegt op wat je doet. Het is de katalysator achter je hele communicatie en bepaalt waarom mensen bij jou zouden moeten werken.

  • Je belofte meten.

    Onze EVP Pulse Survey (bestaande werknemers) en Early Impressions Survey (nieuwe werknemers) bieden interne percepties van de merkeffectiviteit, waardoor je de sterke punten en hiaten kunt beoordelen. Deze inzichten geven informatie over het aanpassen of herzien van berichten, media of de feitelijke werkervaring.

Ontwikkel een onderscheidende, boeiende en eerlijke employer brand-strategie.

VRAAG MEER INFO AAN
Back to top