Skip to main content

Employee Referrals

Aangedreven door de “connected intelligence” van ons uniforme platform, helpt Radancy's Employee Referrals u om uw medewerkers te betrekken en te stimuleren in uw zoektocht naar talent. Met onze Employee Referrals kunt u meer talent bereiken, de beste kandidaten aantrekken en moeilijk te vervullen functies succesvol invullen. Door naadloos te integreren in uw workflow, kunnen we u helpen verbindingen te creëren die ertoe doen om sneller en beter talent aan te nemen.

 • Naadloze Integraties

  Diepte integratie in uw bedrijfsprocessen waaronder Applicant Tracking Systems, Single Sign On & User Provisioning en Communicatiesystemen.

 • Beloningsprogramma’s

  Bouw een beloningsprogramma dat als strategische booster werkt door beloningspunten. Met een interactief scorebord kunt u zelf beloningen beschikbaar maken in de beloningswinkel.

 • Geautomatiseerde Communicatie

  Match vacatures met afdelingen en locaties. Informeer medewerkers over vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn en houd ze op de hoogte van elke stap van hun doorverwijzing.

 • Sociaal Bereik

  Benut de reclamekracht van uw medewerkers door hen in staat te stellen geschikte kandidaten door te verwijzen via alle belangrijke sociale kanalen of rechtstreeks.

 • Werkgeversimago

  Zorg ervoor dat uw Referrals toegang krijgen tot zowel uw vacatures als gerelateerde inhoud over uw bedrijf, voor een merkervaring die uw bedrijf op de beste manier neerzet.

 • Rapportage

  Gebruik de intelligentie van ons platform om uw best presterende netwerken te zien, de meest actieve merkambassadeurs en het aantal potentiële sollicitanten dat u bereikt heeft.

 • Mobiel

  Geef uw medewerkers de kans om op elk moment en op elke plek deel te nemen aan uw Referral programma met de mobile app.

 • Service en Expertise

  Maak gebruik van onze ruime ervaring in het implementeren van succesvol lopende Employee Referral Programma's voor 's werelds grootste organisaties.

Oplossingen waar je op kunt rekenen. Perspectief dat je nodig hebt. En resultaten die je verdient.

VRAAG EEN DEMO AAN
Back to top