Skip to main content

Candidate Relationship Management (CRM)

Aangestuurd door de verbonden kennis van ons uniforme platform, maakt Radancy CRM gebruik van gerichte doelgroepdata en automatisering om je te helpen effectief talent te identificeren en te betrekken. Zorg dat elk contact telt met gepersonaliseerde merkboodschappen gedurende de volledige cyclus over meerdere kanalen.

 • Gecentraliseerd Kandidatenbeheer

  Vang en activeer op één plek kandidaten voor en na de sollicitatie vanuit je Talent Community, ATS en andere wervingskanalen voor eenvoudige toevoeging en communicatie.

 • AI-Gestuurd Matchen van Kandidaten

  Stel slim prioriteiten, zorg dat je kandidaten in de pijplijn krijgt, communiceer met huidige en vroegere kandidaten en potentiële klanten op basis van geschiktheid voor een specifieke baan of voorgestelde alternatieve vacatures.

 • Doelgroepsegmentatie

  Gebruik het gedrag van de carrièresite, signalen van netwerkbetrokkenheid en de status van de kandidaat om datagestuurde en hypergerichte berichten te leveren aan interne en externe doelgroepen gedurende de hele sollicitatiecyclus van de kandidaat.

 • Intelligent Bereik

  Automatiseer gepersonaliseerde vacaturemeldingen en content op locatie en functiecategorie met behulp van netwerkinformatie.

 • Communicatie op Meerdere Kanalen

  Verstuur merkberichten via sms, e-mail of geautomatiseerde geintegreerde campagnes met gebruiksvriendelijke zelfbedieningstools.

 • Dynamische Meting

  Krijg toegang tot statistieken van sollicitanten en AI-gestuurde prestaties om de status van je toegewezen vacatures en berichtencampagnes te meten.

Oplossingen waarop je kunt rekenen. Het perspectief dat je nodig hebt. En de toewijding en resultaten die je verdient.

VRAAG EEN DEMO AAN
Back to top