Skip to main content

Stagiair Tester/Quality Assurance (QA)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

SOLLICITEREN

Overview

Vind jij bugs die anderen over het hoofd zien? En durf jij je mening te geven in een team? Als Stagiair Tester/Quality Assurance (QA) zorg je ervoor dat onze opgeleverde websites altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Een uitdagende stage bij een succesvol bureau én de kans om je test skills een flinke upgrade te geven.

Dit zijn wij

Radancy is een full-service employer branding en recruitment advertising agency. Oftewel: een reclamebureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. We helpen de grootste bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te positioneren als een aantrekkelijke werkgever om zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Dat doen we met alle mogelijke media en communicatiemiddelen die er zijn: van tv, radio en outdoor media tot ouderwetse print en social advertising. Als marktleider in Nederland hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis, wat betekent dat we bijvoorbeeld ook marktonderzoek doen, media-advies geven en complete recruitmentsites ontwerpen, programmeren en hosten voor onze klanten.

Dit ben jij

  • Je volgt een opleiding informatica, media of iets compleet anders waarvan jij denkt: joh, dat is net zo goed of zelfs beter.
  • Je bent gek op alles wat met digital te maken heeft en hebt uiteraard kennis van IT-applicaties en websites. Kennis van CMS’en, UX en/of usability principes is mooi meegenomen.
  • Je bent nieuwsgierig, werkt snel en nauwkeurig en vraagt veel van jezelf.
  • Je neemt je werk heel serieus en jezelf iets minder.

En dit ga je doen

Als Stagiair Tester/Quality Assurance (QA) ga je zelfstandig en zorgvuldig onze in-house ontwikkelde (recruitment)websites functioneel doortesten. Geen enkele site zal worden opgeleverd zonder jouw goedkeuring. Zijn er verbeteringen die doorgevoerd moeten worden? Dan bespreek je die binnen het team waarbij je jouw standpunten helder en overtuigend kunt overbrengen. Samen met onze developers zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze opleveringen wordt gewaarborgd, zodat onze klanten en hun gebruikers van een zo hoog mogelijke kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid kunnen genieten. Kortom: als Stagiair Tester/Quality Assurance (QA) ben je dus een belangrijke schakel tussen onze ontwikkelaars én eindgebruikers.

Dit bieden we
Natuurlijk krijg je een stage- en reiskostenvergoeding. Maar laat dat niet je motivatie zijn. We bieden je namelijk een unieke kans om je UX en digital development skills verder te ontwikkelen. Om te werken met specialisten op het gebied van creatie, design, front- en backend development, media en research. Jonge, gedreven mensen met wie je in wisselende teams zult samenwerken en van wie je ontzettend veel kunt leren. In een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers. O, en hadden we al gezegd dat we een eigen chef-kok hebben die dagelijks een biologische lunch bereidt?

SOLLICITEREN
Check out where you could be working

Kom werken in Capelle aan den IJssel

Bekijk waar je zou kunnen werken.

KAART BEKIJKEN Vacatures op deze locatie

Blijf verbonden met Radancy

Word lid van ons talentennetwerk en ontvang Radancy-nieuws en vacaturemeldingen in je inbox.

Geïnteresseerd inZoek op categorie en kies er één uit de lijst suggesties. Zoek op plaats en kies er één uit de lijst suggesties. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe banen aan te maken.

Our Terms of Use(opens in new window), Cookie Policy and Privacy Policy(opens in new window) explain how we collect and use information about you and the rights you have. By submitting your information you acknowledge you have read those documents and consent to receive SMS communications and email job alerts from Radancy.

Recente Vacatures

Je hebt onlangs geen vacatures bekeken.

Gerelateerde Vacatures

ALLES BEKIJKEN of our related jobs
Back to top