Skip to main content
Jobs zoeken

Controller

Capelle aan den IJssel, Nederland

SOLLICITEREN

Overview

Vacature Finance Professional

Aantal uur:      Full-time

Waar:             Thuis en Capelle aan den IJssel

Ben jij de Controller die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière? Wil je werken in een omgeving waar grijze pakken en saaie mensen zeldzamer zijn dan pinguïns in de woestijn? En waar het woord ‘dynamische werkomgeving' geen holle frase is maar dagelijkse praktijk?

Welkom bij Radancy.

Radancy is een full-service employer branding en recruitment advertising agency. Oftewel: een reclamebureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. We helpen de grootste bedrijven en overheidsorganisaties in Nederland zich te positioneren als een aantrekkelijke werkgever om zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Als marktleider hebben we alle kennis en vakmanschap in eigen huis, wat betekent dat we bijvoorbeeld ook marktonderzoek doen, media-advies geven, campagnes ontwikkelen/beheren én complete recruitmentsites ontwerpen, programmeren en hosten voor onze opdrachtgevers.

Dit ga je doen

Je begrijpt dat er bij al onze (internationale) activiteiten maandelijks heel wat euro’s (en dollars) door de administratie lopen. Als Controller leid jij deze geldstromen (mede) in goede banen. Samen met onze Finance Director werk je mee in de maandafsluitingen, de jaarafsluiting, de audits, de forecasts, de cashflow forecasts en de budgetten.

Naast ervaring met facturatie en debiteurenbeheer, liggen je verantwoordelijkheden (en uitdagingen) ook op het business operations vlak. Je vindt het leuk om financiële processen te stroomlijnen en samen met de projectmanagers het financieel projectbeheer te managen en te optimaliseren. Ten slotte valt ook contractmanagement onder jouw verantwoordelijkheden.


Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau, in de vorm van een diploma of een studie of bewezen werkervaring;
  • Je bent een ware wizard met Excel;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent nieuwsgierig en wilt jezelf nog verder ontwikkelen;
  • Je hebt gedegen ervaring met financiële pakketten en snapt de ins en outs van alle boekingen.

Dit bieden we
Natuurlijk krijg je een prima salaris (afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring), reiskostenvergoeding, een uitgebreide pensioenregeling en een Macbook. Maar laat dat niet je belangrijkste motivatie zijn. Je komt te werken in een omgeving waar het niet draait om waar of wanneer je werkt, maar om wat je bijdraagt aan het succes voor onze opdrachtgevers (en daarmee voor onszelf).  En laten we vooral niet onze eigen chef-kok, die dagelijks een sterrenlunch bereidt, vergeten. Voor de pondjes die je daar eventueel van aankomt, hebben we dan weer een wekelijkse bootcamp onder leiding van een hele fanatieke Personal Trainer.

Nieuwsgierig? Mail naar walter.vandervlist@radancy.com.

SOLLICITEREN
Check out where you could be working

Kom werken in Capelle aan den IJssel

Bekijk waar je zou kunnen werken.

KAART BEKIJKEN Vacatures op deze locatie

Blijf verbonden met Radancy

Word lid van ons talentennetwerk en ontvang Radancy-nieuws en vacaturemeldingen in je inbox.

Geïnteresseerd inZoek op categorie en kies er één uit de lijst suggesties. Zoek op plaats en kies er één uit de lijst suggesties. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe banen aan te maken.

Our Terms of Use(opens in new window), Cookie Policy and Privacy Policy(opens in new window) explain how we collect and use information about you and the rights you have. By submitting your information you acknowledge you have read those documents and consent to receive SMS communications and email job alerts from Radancy.

Recente Vacatures

Je hebt onlangs geen vacatures bekeken.

Gerelateerde Vacatures

ALLES BEKIJKEN of our related jobs
Back to top